Mine interesser

 
 
 
 

 

 

 

 

Jeg begyndte for snart mange år siden, at sy patchwork sammen med to veninder, og vi hyggede os sammen, vi havde en lille kasse, hvor vi hver gang lagde et beløb i, og når der var en vis sum, så inviterede vi vores mænd ud, vi har f. eks. været til River Dans i Forum i København, til Linie 3 show i Cirkusbygningen og meget mere, bagefter hyggede vi os med en god middag et og andet sted i København.

Vi syer alle nu i Æblehaven i Faxe (ældrecenter), ikke fordi vi er særlig gamle, vi føler os i hvert fald ikke sådan, men fordi, der er mange muligheder der, når man er pensionist af en eller andet grund. Vi er rigtig mange, der er to hold, og der er ca. 15 på holdene.Jeg har også en veninde, som har lært mig alt vedrørende computer billed teknik, hun syer også patchwork, og har hjulpet mig med min blog og hjemmeside, nu har hun hjulpet mig med en ny hjemmeside, som jeg selv kan vedligeholde, og det er jeg rigtig glad for.


Min familie står mig meget nær, men det er beskrevet i min familie. Christian og jeg har rejst meget og gør det stadigvæk, dog ikke længere til varme destinationer, vi kan ikke klare de høje varme grader, men i norden holder vi meget af at komme, vi har tre hold venner i Sverige, og vi kender to hold i Norge, så der er lidt, som hele tiden skal holdes ved lige. Man kan læse om vores venner under venner og om vores “Livs Rejse”

 

Jeg er også med i en gruppe i Faxe, Faxe kreative damer, der er oprettet en gruppe på FaceBook, som alle kan tilmelde sig, vi er omkring 12 piger/damer, som mødes en søndag om måneden. 
Og her er min datter og to børnebørn også med, ligesom den ene af mine helt gamle patchwork veninder er det.