Sengetæppe på mandag!

I dag mandag har jeg lagt sengetæppet ud på vores senge, det er for, at se om jeg har vendt nogen, den forkerte vej – og øv det har jeg et par steder, så nu kan det lige ligge der lidt, så jeg kan vende dem, medens det er der, for ellers så laver jeg måske en fejl igen.
Der skal en række mere på de tre sider, så det går til gulvet, man kan se, at jeg har klodser under min mede, men det er fordi, at mit ben stadigvæk hæver, der er nu 144 firkanter a`20 cm., og færdigt er der 180 stykker, så det har været et meget stort og langvarigt job, men man skal jo også tænke på, at der er yderligere meget tid brugt, i at hækle mellemværk, flakoner, kniplinger, broderi og orkére.
Mange af tingene har jeg fået, andre er købt på loppemarkeder her i landet, men det er blevet meget dyrt, men i andre lande er det billigere at få fat i det.
Jeg har syet det meste af dagen i dag, men har dog været en tur med i byen og handle ind.
Nu venter jeg på, at mit barnebarn kommer og går i gang på værelset, når det er færdigt, så skal soveværelset ordnes, der skal males i en anden tone over sengegavlen, for jeg skal sy pøller til at ligge der, og så skal de tage sig godt ud.

I skal lige se midten på tæppet.

Nu vil jeg så gå ind og rette de felter, så det bliver efter planen, så griller Chris lidt mad til os.

6 tanker om "Sengetæppe på mandag!"

 1. Hej Margit

  Det bliver et smukt sengetæppe – og særdeles smukt, med alle de gamle ting du indsyer i det. Men jeg kan slet ikke forstå at du skriver at de ting som flakoner og kniplinger og mellemværk osv. er så dyrt!!! Så må det sørme være fordi det er på Sjælland, for i næste alle de genbrugs butiker vi har her i omegnen af Hobro koster disse ting knap en kr for mange af dem, og det er så rigeligt at få fat i af netop den slags hernede…. jeg har selv hevet mig et stort lager at netop disse ting til senere brug.
  Men held og lykke med det og spændende at se det færdigt..

  Hilsen Lone

 2. Tak begge to!
  Lone på Det Blå Marked, som er et af de største her på Syd Sjælland, koster en flakon tit mellem 10 og 20 kroner, en lille dug, hvor man kan klippe i koster let kr. 150,-,
  I Sverige f. eks. er priserne som du beskriver, og så er det i Svenske kroner, så det er bare flot nok.
  Og jeg har købt meget der, og en del er foræringer, så tæppet står mig i rigtig mange penge, jeg har brugt 25 meter af gardinstoffet og der udover hør og mellemfor, men jeg har villet det i over 5 år, og da vi nu får ordnet vores lejlighed, så skal det bruges.
  Knuzzzz fra Margit

 3. Super smukt tæppe, ville ønske den lå hjemme på min seng. Flot arbejde 👍🏻☺️

 4. Hej Margot!
  Syr du patchwork? For de er jo lette at sy, det største arbejde er, at få dem lagt ud og syet sammen, jeg bruger det desværre ikke ret tit, da jeg mener, at dynerne har godt af at få luft, og det er et stor arbejde at få det lagt på.

  Hilsen
  Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *